Procornea

Wanneer de cornea vervormd of beschadigd (irregulair) is, zijn er met traditionele contactlenzen en brillen vaak geen mogelijkheden meer om de gezichtsscherpte te verbeteren. Dan kan een sclera lens uitkomst bieden. De sclera lens is ook bij uitstek geschikt voor diegenen die comfortproblemen ervaren met standaard contactlenzen door bijvoorbeeld droge ogen, het niet lekker zitten van de lenzen of cilindersterkten.

Speciaal voor oogzorgspecialisten die meer willen weten over sclera lenzen organiseren wij het Algemeen Sclera Webinar. Graag nodigen wij jou en je team van harte uit om het webinar op 2 maart om 20.00 uur live te volgen.

Meld je hier aan voor het live Algemeen Sclera Webinar op 2 maart.

SCLERA LENZEN

Sclera lenzen zijn groter en gaan over de cornea heen. Ze rusten op de sclera, ofwel het oogwit. De cornea wordt beschermd in een bedje van vocht. Dit biedt veel comfort en een optimale visus. De contactlenzen in onze sclera productlijn hebben specifieke eigenschappen, bieden therapeutische mogelijkheden en zijn speciaal ontworpen voor keratoconus, irreguliere cornea’s, gevoelige ogen en post-refractieve chirurgie.

PROGRAMMA

Tijdens dit informatieve live webinar in Microsoft Teams besteedt optometrist Ron Beerten aandacht aan de volgende onderwerpen:

  • Indicatiegebied
  • Introductie Senso mini sclera
  • Aanmeten van Senso sclera lenzen
  • MyProcornea sclera-lensmodule; de ultieme aanmeetsoftware
  • De voorwaarden voor een succesvolle sclera lenspraktijk

Meld je hier aan voor het live webinar.
Wanneer: dinsdag 2 maart
Tijdstip: 20.00 uur
Duur: 45-60 min.
Doelgroep: contactlensspecialisten en optometristen

Bekijk je het webinar liever op een ander moment? Geef dat dan aan op het aanmeldformulier

Voor vragen kun je terecht bij jouw accountmanager, of neem contact met ons op via marketing@procornea.nl of +31(0) 313 677 677.