Procornea

Wanneer de cornea vervormd of beschadigd (irregulair) is, zijn er met traditionele contactlenzen en brillen vaak geen mogelijkheden meer om de gezichtsscherpte te verbeteren. Dan kan een sclera lens uitkomst bieden. De sclera lens is ook bij uitstek geschikt voor diegenen die comfortproblemen ervaren met standaard contactlenzen door bijvoorbeeld droge ogen, het niet lekker zitten van de lenzen of cilindersterkten.

Speciaal voor oogzorgspecialisten die meer willen weten over sclera lenzen organiseren wij het Algemeen Sclera Webinar

SCLERA LENZEN

Sclera lenzen zijn groter en gaan over de cornea heen. Ze rusten op de sclera, ofwel het oogwit. De cornea wordt beschermd in een bedje van vocht. Dit biedt veel comfort en een optimale visus. De contactlenzen in onze sclera productlijn hebben specifieke eigenschappen, bieden therapeutische mogelijkheden en zijn speciaal ontworpen voor keratoconus, irreguliere cornea’s, gevoelige ogen en post-refractieve chirurgie.

PROGRAMMA

Tijdens dit informatieve webinar, opgenomen in Microsoft Teams, besteedt optometrist Ron Beerten aandacht aan de volgende onderwerpen:

  • Indicatiegebied
  • Introductie Senso mini sclera
  • Aanmeten van Senso sclera lenzen
  • MyProcornea sclera-lensmodule; de ultieme aanmeetsoftware
  • De voorwaarden voor een succesvolle sclera lenspraktijk

Algemeen Sclera Webinar

 Bekijk hier het webinar terug. Voor dit webinar zijn geen studiepunten te verdienen.

Wij zijn erg benieuwd hoe jij het webinar hebt ervaren en willen je vragen om een korte evaluatie in te vullen, zodat wij onze webinars voor jou kunnen blijven optimaliseren. Vul hier je evaluatie in. 

Voor vragen kun je terecht bij jouw accountmanager, of neem contact met ons op via marketing@procornea.nl of +31(0) 313 677 677.