Procornea

BYO AB

  • Stabiele visus
  • Snelle gewenning
  • Maatwerk
Vind een opticien in de buurt

Contactlenzen perfect afgestemd op je oog. Scherp beeld, ook bij hogere sterkten. Het unieke design van de BYO AB biedt de garantie voor optimaal comfort en gelijkmatige beweging. De voorzijde van de lens bevat zogenaamde abberatievrije optiek (AB-Technologie) waardoor je zelfs bij hogere sterkten haarscherp beeld hebt of je nou door het midden, of door de rand van je lenzen kijkt.  

Voor wie?

BYO AB contactlenzen zijn er voor iedere lensdrager die hoge eisen stelt aan scherp zicht. Deze zachte contactlens gaat maar liefst 6 maanden mee, ook bij langere draagtijden en werken in een droge omgeving. De lenzen zijn bijzonder geschikt voor mensen met hogere sterkten, alsmede hogere cilindersterkten.

Gebruik

BYO AB zachte maatwerklenzen gaan tot wel een half jaar mee. Wij adviseren om de lens na 6 maanden te vervangen.

Lees voor het gebruik van je zachte lenzen altijd de bijsluiter, te verstrekken door je contactlensspecialist. Wil je meer informatie of advies? Neem dan contact op met onze Helpdesk tel. 0313 677 677. 

De bijsluiter voor zachte lenzen download je hier

 

Om je BYO AB maatwerklenzen goed te reinigen, desinfecteren, bewaren en in te zetten adviseren wij de alles-in-één vloeistof Ever Clean Plus.

Ever Clean Plus is een desinfectievloeistof op basis van 3% waterstofperoxide in combinatie met een innovatieve tablet. De tablet bestaat uit een witte- en een groene laag. De witte laag begint onmiddellijk met de reiniging en zorgt met behulp van een speciaal enzym voor een zeer grondige verwijdering van lipiden en proteïnen van het contactlensoppervlak. Tegelijkertijd regelt de groene laag de gecontroleerde neutralisatie van het waterstofperoxide, verlengt het desinfectieproces en voegt het een extra bevochtigingscomponent toe.