Procornea

BYO Comfort

  • Optimaal draagcomfort
  • Hyaluronic Silicone Hydrogel
  • Hoge zuurstofdoorlaatbaarheid
Vind een opticien in de buurt

Op elk moment van de dag. Ook zorgeloos scherp zien is een comfort waar je dagelijks op wilt rekenen. BYO Comfort lenzen kenmerken zich door optimaal draagcomfort en eersteklas scherpte. Wil je beginnen met het dragen van lenzen? Of draag je al lenzen en heb je last van droge ogen? Dan is BYO Comfort jouw eerste keus maandlens.

Voor wie?

De eerste keus lens voor nieuwe lensdragers. BYO Comfort is geschikt voor alle dragers van disposable contactlenzen en wordt speciaal aanbevolen bij zachte lensdragers met klachten over discomfort gerelateerd aan droogte.

Gebruik

De BYO Comfort contactlens is een zogenaamde ‘disposable’ lens. Wij adviseren om deze lenzen maandelijks te vervangen.

Nieuwe generatie

BYO Comfort lenzen behoren tot de nieuwste generatie Silicone Hydrogel lenzen; de Hyaluronic Silicone Hydrogels. Hyaluronan is op innovatieve wijze in de lensmatrix van BYO Comfort aangebracht. Dit zorgt voor een glad oppervlak, minder aanslag en een optimale bevochtiging.

Multifocaal

De BYO Comfort Zoom biedt je sublieme scherpte, zowel veraf, op tussenafstand als dichtbij. Zonder hinderlijke overgangen in je beeld. Geschikt voor iedereen met een leesadditie.

Lees voor het gebruik van je zachte lenzen altijd de bijsluiter, te verstrekken door je contactlensspecialist. Wil je meer informatie of advies? Neem dan contact op met onze Helpdesk tel. 0313 677 677. 

De bijsluiter voor zachte lenzen download je hier

Voor het intensief reinigen, desinfecteren, bewaren, afspoelen en inzetten van je BYO Comfort lenzen is Unica Sensitive een goede keuze. Deze alles-in-één vloeistof is uitermate geschikt bij gevoelige ogen door de toevoeging van de lichaamseigen stof Hyaluronan. De lensvloeistof heeft een minimale concentratie conserveringsmiddelen en werkt als een smeermiddel tussen contactlens, cornea en ooglid.