Procornea

BYO premium

  • Perfecte passing; maatwerk
  • Optimale zuurstofdoorlaatbaarheid
  • Bijzonder geschikt voor hogere sterkten
Vind een opticien in de buurt

De hele dag plezier van je lenzen, hoe lang die dag ook duurt. BYO Premium is er voor iedere lensdrager die hoge eisen stelt aan een scherp zicht en optimaal comfort. De mogelijkheden zijn eindeloos in sferisch, torisch, multifocale- en torisch multifocale uitvoering. Er bestaat een contactlens voor elk oog.

Voor wie?

Komt het vaak voor dat je je lenzen overdag inruilt voor een bril? Heb je regelmatig last van je ogen, bijvoorbeeld in een droge omgeving? BYO Premium zachte maatwerklenzen zijn een goede keus voor diegenen die snel last hebben van oogirritaties. De lens is daarbij bijzonder geschikt voor toepassing bij hogere sterkten.

Gebruik

BYO Premium zachte maatwerklenzen gaan maar liefst drie maanden mee. Wij adviseren om de lens na drie maanden te vervangen. 

Silicone Hydrogel

Het Silicone Hydrogel materiaal zorgt er voor dat er ruimschoots voldoende zuurstof en traanvocht door de lens heen kan. Dit houdt je ogen gezond en maakt dat de lens extra comfortabel aanvoelt. 

Meerdere varianten

BYO Premium wordt op maat gemaakt en biedt vele opties, zoals multifocaal (leesadditie), torisch, sferisch en torisch multifocaal. Vraag je contactlensspecialist naar de mogelijkheden. 

Lees voor het gebruik van je zachte lenzen altijd de bijsluiter, te verstrekken door je contactlensspecialist. Wil je meer informatie of advies? Neem dan contact op met onze Helpdesk tel. 0313 677 677. 

De bijsluiter voor zachte lenzen download je hier

 

 

 

 

Voor het intensief reinigen, desinfecteren, bewaren, afspoelen en inzetten van je BYO Premium lenzen zijn Unica Sensitive of Ever Clean Pluseen goede keuze.

Unica Sensitive is een alles-in-één vloeistof uitermate geschikt bij gevoelige ogen door de toevoeging van de lichaamseigen stof Hyaluronan. De lensvloeistof heeft een minimale concentratie conserveringsmiddelen en werkt als een smeermiddel tussen contactlens, cornea en ooglid.

Ever Clean Plus is een desinfectievloeistof op basis van 3% waterstofperoxide in combinatie met een innovatieve tablet. De tablet bestaat uit een witte- en een groene laag. De witte laag begint onmiddellijk met de reiniging en zorgt met behulp van een speciaal enzym voor een zeer grondige verwijdering van lipiden en proteïnen van het contactlensoppervlak. Tegelijkertijd regelt de groene laag de gecontroleerde neutralisatie van het waterstofperoxide, verlengt het desinfectieproces en voegt het een extra bevochtigingscomponent toe.