Procornea

BYO Promedics

 • Goede bevochtiging van de ogen
 • Stabiel, scherp beeld
 • Hoog draagcomfort, ook aan het einde van de dag
Vind een opticien in de buurt

In elke situatie wil je rekenen op scherp zicht, met een lens die prettig zit. Met BYO Promedics kun je vertrouwen op haarscherp beeld. Heb je een hoge sterktecorrectie nodig? Heb je regelmatig last van droge ogen? Dan is BYO Promedics dé lens voor jou.

 • Voor wie?

  Eerste keus zachte lens voor nieuwe contactlensdragers. BYO Promedics is geschikt voor alle dragers van disposable contactlenzen. Speciaal aanbevolen bij zachte lensdragers met klachten over discomfort gerelateerd aan droogte.

 • Gebruik

  De BYO Promedics contactlens is een zogenaamde ‘disposable’ lens. Wij adviseren om deze lenzen maandelijks te vervangen.

 • Biocompatibel

  Het grote comfort van de BYO Promedics lens komt o.a. door het bijzondere materiaal. Het biocompatibele, oftewel natuurlijke, materiaal heeft dezelfde bio-moleculaire structuur als de mucinelaag van het oog. Dit helpt dehydratie van het oog voorkomen.

Lees voor het gebruik van je zachte lenzen altijd de bijsluiter, te verstrekken door je contactlensspecialist. Wil je meer informatie of advies? Neem dan contact op met onze Helpdesk tel. 0313 677 677. 

De bijsluiter voor zachte lenzen download je hier

Om je BYO Promedics maatwerklenzen goed te reinigen, desinfecteren, bewaren en in te zetten adviseren wij de alles-in-één vloeistof Ever Clean.

Ever Clean bestaat uit een desinfectievloeistof op basis van 3% waterstofperoxide in combinatie met een tweedelige tablet. De tablet bestaat uit een groene en een witte laag. De witte laag begint onmiddellijk met de reiniging en, versterkt door het ‘SELF ACTION’-effect, zorgt het direct voor de verwijdering van proteïne. Tegelijkertijd regelt de groene laag de vertraagde neutralisatie en verlenging van het desinfecteren door de waterstofperoxide.