Procornea

BYO Promedics

 • Goede bevochtiging van de ogen
 • Stabiel, scherp beeld
 • Hoog draagcomfort, ook aan het einde van de dag
Vind een opticien in de buurt

In elke situatie wil je rekenen op scherp zicht, met een lens die prettig zit. Met BYO Promedics kun je vertrouwen op haarscherp beeld. Heb je een hoge sterktecorrectie nodig? Heb je regelmatig last van droge ogen? Dan is BYO Promedics dé lens voor jou.

 • Voor wie?

  Eerste keus zachte lens voor nieuwe contactlensdragers. BYO Promedics is geschikt voor alle dragers van disposable contactlenzen. Speciaal aanbevolen bij zachte lensdragers met klachten over discomfort gerelateerd aan droogte.

 • Gebruik

  De BYO Promedics contactlens is een zogenaamde ‘disposable’ lens. Wij adviseren om deze lenzen maandelijks te vervangen.

 • Biocompatibel

  Het grote comfort van de BYO Promedics lens komt o.a. door het bijzondere materiaal. Het biocompatibele, oftewel natuurlijke, materiaal heeft dezelfde bio-moleculaire structuur als de mucinelaag van het oog. Dit helpt dehydratie van het oog voorkomen.

Lees voor het gebruik van je zachte lenzen altijd de bijsluiter, te verstrekken door je contactlensspecialist. Wil je meer informatie of advies? Neem dan contact op met onze Helpdesk tel. 0313 677 677. 

De bijsluiter voor zachte lenzen download je hier

Om je BYO Promedics maandlenzen goed te reinigen, desinfecteren, bewaren en in te zetten adviseren wij de alles-in-één vloeistof All Clean. All Clean Soft bevat krachtige, proteïne-verwijderende bestanddelen. All Clean bevat tevens ‘Moisture Care’, een bestanddeel dat er voor zorgt dat direct op de oppervlakte van het oog een natuurlijk ‘schild’ wordt gevormd dat uitdroging vertraagd en zo het draagcomfort van de contactlenzen verhoogd.