Procornea

BYO Royal

  • De eerste keus vanaf leesadditie +2,25 D
  • Goed zicht, veraf en dichtbij
  • Op maat gemaakt
Vind een opticien in de buurt

Veraf scherp beeld hebben en tegelijkertijd dichtbij goed kunnen lezen. De BYO Royal zachte contactlens op maat is een zogenaamde bifocale lens. Het leesgedeelte bevindt zich onderin de lens. Door een speciale toegevoegde zone wordt lezen makkelijk gemaakt zodra je naar beneden kijkt.

  • Voor wie?

    Bijzonder geschikt voor mensen met een (hogere) leesadditie vanaf +2,25 D (dioptrie). 

  • Gebruik

    BYO Royal lenzen gaan tot wel een half jaar mee. Wij adviseren om de lens na 6 maanden te vervangen. 

Lees voor het gebruik van je zachte lenzen altijd de bijsluiter, te verstrekken door je contactlensspecialist. Wil je meer informatie of advies? Neem dan contact op met onze Helpdesk tel. 0313 677 677. 

De bijsluiter voor zachte lenzen download je hier

Om je BYO Royal maatwerklenzen goed te reinigen, desinfecteren, bewaren en in te zetten adviseren wij de alles-in-één vloeistof of Ever Clean Plus. 

Ever Clean Plus is een desinfectievloeistof op basis van 3% waterstofperoxide in combinatie met een innovatieve tablet. De tablet bestaat uit een witte- en een groene laag. De witte laag begint onmiddellijk met de reiniging en zorgt met behulp van een speciaal enzym voor een zeer grondige verwijdering van lipiden en proteïnen van het contactlensoppervlak. Tegelijkertijd regelt de groene laag de gecontroleerde neutralisatie van het waterstofperoxide, verlengt het desinfectieproces en voegt het een extra bevochtigingscomponent toe.