Procornea

 

Onze contactlensspecialisten van de afdeling Professional Services geven regelmatig seminars of webinars over uiteenlopende onderwerpen. 

Online event

Bekijk hier de herhaling van het live online event: scherp zicht op myopie

 

Webinars
Jezelf blijven ontwikkelen en jouw kennis naar een hoger niveau tillen kan nu ook vanuit huis. Ons team van Professional Services deelt graag hun kennis via webinars:

 

Myopie Management

 DreamLite nachtlenzen

Sclera lenzen

Vormstabiel 

 Topografie

Overig 

 

Seminars
De seminars vinden doorgaans plaats in de seminarruimte van CooperVision Specialty EyeCare te Eerbeek. Hier is beschikking over een moderne presentatieruimte en een volledig ingerichte refractieruimte. Onze seminars leveren punten op in het kader van de nascholingsplicht van het ANVC en OVN.

Bij de seminars zit een lunch, en vaak ook een rondleiding door het bedrijf inclusief de fabriek inbegrepen. Vergeet s.v.p. niet om eventuele voedselallergieën door te geven. Dan kunnen wij daar rekening mee houden.

Meld je nu per mail (academy.emea@coopervisionsec.com) of telefonisch (0313 677 677) aan voor één van de onderstaande seminars. Na inschrijving ontvang je een bevestiging en de routebeschrijving.

Incidentele coronadispensatieregeling KP
Vanwege het coronavirus zijn veel geplande scholingen gecanceld of verplaatst. Dit heeft impact op paramedici die zich vanaf 1 maart 2020 de komende maanden willen herregisteren. Daarom is de incidentele coronadispensatieregeling in het leven geroepen. Je kunt een tijdelijke periodieke registratie aanvragen dat qua status gelijk is aan een kwaliteitsregistratie. Je krijgt dan een half jaar extra de tijd om te voldoen aan de geldende kwaliteitscriteria. Meer weten? Kijk op de website van Kwaliteitsregister Paramedici.