Procornea

Het coronavirus en contactlenzen 

Logischerwijze zijn alle ogen op dit moment gericht op de wereldwijde gevolgen van het coronavirus. De bijbehorende maatregelen hebben effect op iedereen, ook in de optiekbranche. Ben je contactlensdrager of contactlensspecialist? Als contactlensfabrikant volgen wij nauwlettend de richtlijnen en updates van het RIVM. Op deze pagina vind je veel gestelde vragen en antwoorden m.b.t. de impact van het coronavirus en contactlenzen. Voor alles geldt: houd rekening met de richtlijnen van het RIVM, denk aan je eigen gezondheid en die van anderen.

Vraag & antwoord: contactlensdragers

Vraag jij je als contactlensdrager af wat de impact is van het coronavirus en het dragen van contactlenzen?

Als contactlensfabrikant volgen wij nauwlettend de richtlijnen en updates van het RIVM. Wij hebben een Q&A samengsteld van veelgestelde vragen. 

Q&A contactlensdrager

Vraag & antwoord: oogzorgspecialist

We hebben oog voor elkaar, zeker in deze tijd. Als samenwerkingspartner willen wij je voorzien van zoveel mogelijk relevante informatie voor jouw contactlenspraktijk in deze uitdagende tijden. We hebben een Q&A samengesteld m.b.t. de impact van het coronavirus en contactlenzen. Deze pagina blijven we updaten.

Heb je een andere vraag? Laat het ons weten, zodat we jou (waar mogelijk) aan een antwoord kunnen helpen!

Q&A oogzorgspecialist

Compliance bij myopie management

Myopie Management Specialist en optometrist Gabi Steenbekkers heeft vanuit huis een vlog gemaakt om jou tips en handvatten te geven om in deze periode de compliance bij de myopie management therapie te kunnen blijven waarborgen.

#oogvoorelkaar

Bekijk de vlog