Procornea

Kijk Verder OogCheckWeken Q1 2021

Meer bewustwording tijdens myopie-epidemie
Wij hechten veel waarde aan goede oogzorg voor iedereen, juist bij kinderen. Het draait bij de myopie-epidemie vooral om nog meer bewustwording te creëren door heldere adviezen en informatie te geven.1,2 Als bijziendheid tijdig wordt herkend, dan kan er eerder actie worden ondernomen. Controle van de kinderogen hoort daar natuurlijk ook bij. Daarom hebben we besloten om in maart weer nationale OogCheckWeken te organiseren.

Doe het nu!
Als Myopie Management Expert heb je alle kennis en middelen om kinderen een maatwerk myopiemanagement-therapie aan te bieden. Door mee te doen aan de OogCheckWeken geef je ouders & verzorgers een extra stimulans om bij jou in de praktijk langs te komen voor de Kijk Verder oogcheck voor hun kind. Veilig & vertrouwd natuurlijk! 

Bestel jouw materialen via myprocornea

MiSight® 1 day, dé kinderdaglens die bijziendheid afremt

Onze unieke en succesvolle MiSight® 1 day in één oogopslag:

Ѵ 25.000 kinderen die wereldwijd MiSight® 1 day dragen

Ѵ meer dan 600 Myopie Management Experts in de Benelux

Ѵ 6 jaar studieresultaten gepubliceerd 3

Ѵ bekroond door Popular Science met de "Best of What's New Award" 2020 in de categorie gezondheid, zie dit persbericht

Ѵ Product of the Year Award van Contact Lens Spectrum

Lees verder

Kijk verder

In 2020 lanceerden wij de succesvolle campagne ‘Kijk verder’, waarmee we in 2021 doorgaan. Kijk verder staat voor meerdere zaken. Allereerst staat het natuurlijk letterlijk voor verder kunnen blijven kijken. Voor steeds meer kinderen in Nederland en wereldwijd is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben progressieve myopie en lopen een groot risico om op latere leeftijd ernstige zichtproblemen te ontwikkelen en zelfs blind te worden.4

‘Kijk verder’ staat dus ook voor de toekomst. Want kan een kind met progressieve bijziendheid nog bouwen op een toekomst met een goede gezichtsscherpte?

Een goede specialist kijkt verder dan een product; die kijkt naar een therapie voor goed zicht op de lange termijn. Een therapie binnen de eigen praktijk, maar ook daarbuiten in samenwerking met alle betrokken partijen. Dat is waar myopie management om draait.

Myopie Management Expert worden? Volg ons webinar over Myopie Management via de CooperVision Specialty EyeCare Academy. KLIK HIER.

Ons Academy aanbod

Wat ga jij doen tegen de myopie epidemie?

Myopie management vereist ervaring, expertise en up-to-date kennis. CooperVision Specialty EyeCare biedt als enige contactlensfabrikant in de Benelux exclusief aan Myopie Management Experts een compleet aanbod aan optische interventies geschikt voor myopie management in de praktijk.

Daarbij ondersteunen we experts met de juiste tools, persoonlijke coaching, speciale webinars, seminars en gratis gebruik van de ‘Kijk verder’-campagne-items, zowel off- als online.

Word jij ook een Myopie Management Expert? Geef je nu op!

Ik kijk verder

Bronvermelding

1 https://www.rtlnieuws.nl/tech/artikel/5075481/schermtijd-kinderen-uur-langer-sinds-uitbraak-coronavirus

2 https://amazingerasmusmc.nl/actueel/meer-bijziendheid-door-lockdown-laat-kinderen-buiten-spelen/

3 Chamberlain P, Logan N, Jones D, Gonzalez-Meijome J, Saw S-M, Young G. Clinical evaluation of a dual-focus myopia control 1 day soft contact lens: 6-year results (2020 American Academy of Optometry Annual Meeting).

4  Holden BA, Fricke TR, Wilson DA et al. Global Prevalence of Myopia and High Myopia and Temporal Trends from 2000 through 2050. Ophthalmology. 2016; 123:1036-42.