Procornea

Kijk verder

Procornea Nederland B.V. lanceert de campagne ‘Kijk verder’. Kijk verder staat voor meerdere zaken. Allereerst staat het natuurlijk letterlijk voor verder kunnen blijven kijken. Voor steeds meer kinderen in Nederland en wereldwijd is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben progressieve myopie en lopen een groot risico om op latere leeftijd ernstige zichtproblemen te ontwikkelen en zelfs blind te worden.

‘Kijk verder’ staat dus ook voor de toekomst. Want kan een kind met progressieve bijziendheid nog bouwen op een toekomst met een goede gezichtsscherpte?

Een goede specialist kijkt verder dan een product; die kijkt naar een therapie voor goed zicht op de lange termijn. Een therapie binnen de eigen praktijk, maar ook daarbuiten in samenwerking met alle betrokken partijen. Dat is waar myopie management om draait.

Wat ga jij doen tegen de myopie epidemie?

Myopie management vereist ervaring, expertise en up-to-date kennis. Procornea Nederland B.V. biedt als enige contactlensfabrikant in de Benelux exclusief aan Myopie Management Experts een compleet aanbod aan optische interventies geschikt voor myopie management in de praktijk.

Daarbij ondersteunen we experts met de juiste tools, persoonlijke coaching, speciale seminars en gratis gebruik van de ‘Kijk verder’-campagne-items, zowel off- als online.

Word jij ook een Myopie Management Expert? Geef je nu op!

Ik kijk verder