Procornea

Myopie management  

Het live webinar Myopie management; van product tot praktijk op maandag 4 november was een groot succes. Met dit op de praktijkgerichte webinar helpen wij je om jouw Myopie Management Praktijk op te zetten of uit te breiden. Vanuit de praktijk of je woonkamer, overal kun je het webinar volgen. Geen files, geen wachtlijst en toch de gemakken van een seminar: vragen stellen en casussen oefenen.

Het doel van dit 2 uur durende webinar is om deelnemers een compleet overzicht te geven van alle opties, die wij als Procornea te bieden hebben op het gebied van myopie management. Deelnemers leren om op een verantwoorde manier myopie management in hun praktijk toe te passen. Toegankelijk voor contactlensspecialisten, optometristen en orthoptisten. Kortom: alle oogzorgprofessionals die een verschil willen maken in de strijd tegen progressieve myopie.

Opbouw van het programma:
Deel 1a Waarom myopie management 
Deel 1b Onderzoek en diagnose 
Deel 2 Interventie opties 
Deel 3 Myopie in de praktijk middels casuïstiek 
Deel 4 Myopie onder de aandacht met de juiste marketing skills en tools 

Sluit je aan bij de groeiende beweging van Myopie Management Experts. Ben je al Expert? Dan kun je jouw kennis opfrissen. Bekijk hier het webinar terug.

* Je kunt twee studiepunten (ANVC, OVN) verdienen door het webinar volledig te bekijken, de enquête in te vullen en te slagen voor de test waarmee het webinar eindigt.