Procornea

MyProcornea is het unieke web-based portaal van Procornea Nederland B.V. Via dit programma kun je als specialist altijd en vanaf elke (werk)plek eenvoudig inloggen en je assortiment managen. MyProcornea biedt een uitgebreide functionaliteit:

Lensadvies via krachtige EyeLite module
Het aanmeten van vormstabiele-, zachte-, als ortho-k lenzen. Het programma geeft advies voor de beste lens en passing die je vervolgens naar eigen inzicht kan aanpassen. Het fluobeeld wordt dan automatisch opnieuw berekend.

Topografen
Het programma werkt in combinatie met alle gangbare corneatopografen. Omdat het web-based is en niet locatie-gebonden, kunnen de geïmporteerde beelden vanaf elke (werk)plek worden opgeroepen.  

Fluobeeldsimulatie
Naast de geïmporteerde topografieën is het mogelijk om de passing van de lens te beoordelen door middel van een fluobeeldsimulatie. Daarin kunnen de parameters voor de binnengeometrie van de lens worden gewijzigd en kan er gemakkelijk geswitcht worden tussen topografie- en fluobeelden.

Bestellen
In MyProcornea manage je eenvoudig je assortiment. Bestel lenzen of plaatst gemakkelijk herbestellingen. Volg je bestelling via de orderstatus en bekijk alles terug in de cliënthistorie. Naast de contactlenzen van Procornea kun je ook lensaccessoires, vloeistoffen en nu ook marketing materiaal bestellen via je eigen gepersonaliseerde  MyProcornea omgeving.

Ondersteuning
Vragen over een aanpassing? Met de geïntegreerde chatfunctie kun je chatten met onze specialisten van de Helpdesk. Daarnaast zijn er verschillende instructievideo’s beschikbaar met handige weetjes.

Log hier direct in op je persoonlijke MyProcornea omgeving.