Procornea

Contact

Postadres
CooperVision Specialty EyeCare
c/o Procornea Nederland B.V.
Postbus 60
6960 AB Eerbeek

Bezoekadres
Kollergang 9
6961 LZ Eerbeek

T +31 (0)313 677 677
F +31 (0)313 677 676

E-mailadres Algemeen: info.emea@coopervisionsec.com  
E-mailadres Professional Services: ps.emea@coopervisionsec.com 
E-mailadres Facturen: invoicing.emea@coopervisionsec.com 

Belangrijk: Voor facturatie hanteren wij Procornea Nederland B.V.

Werken bij

Op korte termijn zijn wij op zoek naar een:

Staat jouw functie er niet bij, maar wil je graag bij CooperVision Specialty EyeCare aan de slag gaan? Stuur dan een open sollicitatie naar careers.emea@coopervisionsec.com. Met vragen kun je terecht bij Wencke Schoorlemmer van HR, ze is bereikbaar via 0313-677677.

Wij zijn een erkend leerbedrijf. BBL leerlingen die de opleiding servicemonteur werktuigbouwkunde willen volgen en op zoek zijn naar een passend bedrijf kunnen hun cv sturen naar: careers.emea@coopervisionsec.com

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Over ons

Je ogen helpen je de wereld om je heen te ervaren. Ze helpen je te leren, te ontdekken, te genieten. Maar goed zicht is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Procornea is ontwikkelaar, producent en leverancier van zowel vormstabiele- als zachte contactlenzen. We zijn gespecialiseerd in het produceren van maatwerklenzen met de hoogste precisie en kwaliteit. Onze missie is om voor ieder mens wereldwijd de maximale gezichtsscherpte te behalen, ongeacht de conditie van het oog. Zodat iedereen zijn of haar wereld maximaal kan beleven.

Procornea is opgericht in 1976 als lokale speler, maar is inmiddels succesvol over de hele wereld. Procornea valt onder de Specialty Eye Care Division van CooperVision.

Optimaal draagcomfort en uitzonderlijk zicht, in welke toepassing dan ook. Dit is wat de lenzen van Procornea zo uniek maakt. Dat maken we mogelijk door te focussen op innovatie, kwaliteit en precisie. Dankzij de combinatie van de meest moderne technieken, hoogwaardige materialen en uiterst bekwame vakspecialisten is Procornea in staat om 100% reproduceerbaar maatwerk te leveren. Door de inzet van de zogeheten Sub Micron Lathing (SML) techniek zijn we als eerste in Nederland in staat geweest om de meest complexe lensdesigns zeer nauwkeurig te vervaardigen zonder polijstbewerkingen die de delicate lensgeometrie beïnvloeden. Deze techniek zorgt er voor dat er geen zichtbare overgangen in de lens zijn opgenomen waardoor deze altijd optimaal zicht geeft. De SML techniek maakt eveneens ons unieke Comfort Edge Design mogelijk. Dankzij dit design worden Procornea’s lenzen als zeer comfortabel ervaren.

We zien innovatie als een doorlopend proces waar we iedere dag aan moeten werken. Daarom investeren we continu in onze processen. Bij Procornea ontwikkelen we onze eigen productie software, gebruiken we zeer nauwkeurige interferometrische meetmethodes en ontwerpen we onze eigen lens-technologieën. Een specifieke werkwijze die nergens anders wordt toegepast. Dit heeft als voordeel dat we maatwerk lenzen kunnen bieden die naar de wensen en behoeften van ieder individu zijn gemaakt.

Naast innovatie en kwaliteit staat het Procornea team voor een persoonlijke aanpak. Met een grote passie voor lenzen voorzien we onze klanten graag van professioneel advies. Mede door onze cursussen en informatieseminars blijven onze klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en best practices. De Helpdesk staat altijd klaar om vragen te beantwoorden. Om de beste kwaliteit te blijven garanderen leveren wij onze lenzen uitsluitend aan gekwalificeerde optometristen, oogartsen en contactlensspecialisten.

Onze aanpak biedt de volgende voordelen:

Perfecte optiek
‘Comfort Edge’ technologie
Kwaliteit op maat
100% reproduceerbare lenzen
De meest innovatieve lensdesigns