Procornea

Conicon

  • Perfecte visus
  • Optimale traancirculatie
  • Geschikt voor licht irregulaire cornea’s
Vind een opticien in de buurt

De sferische optische zone en een tangentiale periferie maken de Conicon lens breed inzetbaar. De Conicon is in meerdere uitvoeringen mogelijk, zoals front-, binnen- en bitorisch. Ook is de Conicon leverbaar met een multifocaal (42+) optiek.

Voor wie?

  • De Conicon lens is breed inzetbaar voor iedere vormstabiele lensdrager en is geschikt voor licht irregulaire cornea’s.

Lees voor het gebruik van je vormstabiele lenzen altijd de bijsluiter, te verstrekken door je contactlensspecialist. Wil je meer informatie of advies? Neem dan contact op met onze Helpdesk tel. 0313 677 677. 

De bijsluiter voor vormstabiele lenzen download je hier

Om je Conicon lenzen goed te reinigen, desinfecteren, bewaren en in te zetten adviseren wij GP Multi in combinatie met de GP Cleaner. 

GP Multi is een alles-in-één vloeistof speciaal voor vormstabiele lenzen. Het bestanddeel Poloxamer zorgt voor een schoon lensoppervlak en voorkomt dat micro organismen zich hier aan hechten. Twee soorten bevochtigers (HPMC en PVP) verhogen het draagcomfort van de lenzen. Daarbij geeft GP Multi een extra beschermend en comfortabel laagje om de contactlens.

GP Cleaner heeft een zeer effectieve reinigende werking die de meest hardnekkige aanslag verwijdert. Deze non-ionische reinigingsvloeistof bevat deeltjes die lipiden elimineren die zich aan het oppervlak van de contactlens hechten. GP Cleaner moet altijd in combinatie met GP Multi gebruikt worden.