Procornea

PresbyLite II

  • Aanbevolen bij additie > +1,50 D
  • Geen hinderlijke reflecties
  • Beeldsprongvrij
Vind een opticien in de buurt

De progressief asferische binnengeometrie van de PresbyLite II zorgt voor de optimale beweging voor zien veraf naar leespositie en vice versa. Het driehoekige leesdeel bevindt zich aan de voorzijde van de lens en veroorzaakt geen hinderlijke reflecties.

Voor wie?

  • De PresbyLite II is een geschikte contactlens voor mensen met een gemiddeld tot hogere leesadditie, vaak veroorzaakt door leeftijd. 

Lees voor het gebruik van je vormstabiele lenzen altijd de bijsluiter, te verstrekken door je contactlensspecialist. Wil je meer informatie of advies? Neem dan contact op met onze Helpdesk tel. 0313 677 677. 

De bijsluiter voor vormstabiele lenzen download je hier

Om je PresbyLite II lenzen goed te reinigen, desinfecteren, bewaren en in te zetten adviseren wij GP Multi in combinatie met de GP Cleaner.

GP Multi is een alles-in-één vloeistof speciaal voor vormstabiele lenzen. Het bestanddeel Poloxamer zorgt voor een schoon lensoppervlak en voorkomt dat micro organismen zich hier aan hechten. Twee soorten bevochtigers (HPMC en PVP) verhogen het draagcomfort van de lenzen. Daarbij geeft GP Multi een extra beschermend en comfortabel laagje om de contactlens.

GP Cleaner heeft een zeer effectieve reinigende werking die de meest hardnekkige aanslag verwijdert. Deze non-ionische reinigingsvloeistof bevat deeltjes die lipiden elimineren die zich aan het oppervlak van de contactlens hechten. GP Cleaner moet altijd in combinatie met GP Multi gebruikt worden.