Procornea

Procornea Academy

 

Incidentele coronadispensatieregeling KP
Vanwege het coronavirus zijn veel geplande scholingen gecanceld of verplaatst. Dit heeft impact op paramedici die zich vanaf 1 maart 2020 de komende maanden willen herregisteren. Daarom is de incidentele coronadispensatieregeling in het leven geroepen. Je kunt een tijdelijke periodieke registratie aanvragen dat qua status gelijk is aan een kwaliteitsregistratie. Je krijgt dan een half jaar extra de tijd om te voldoen aan de geldende kwaliteitscriteria. Meer weten? Kijk op de website van Kwaliteitsregister Paramedici.  

Seminars

Onze contactlensspecialisten van de afdeling Professional Services geven regelmatig seminars over uiteenlopende onderwerpen. De seminars vinden doorgaans plaats in de seminarruimte van Procornea te Eerbeek. Hier is beschikking over een moderne presentatieruimte en een volledig ingerichte refractieruimte. Onze seminars leveren punten op in het kader van de nascholingsplicht van het ANVC en OVN.

Bij de seminars zit een lunch, en vaak ook een rondleiding door het bedrijf inclusief de fabriek inbegrepen. Vergeet s.v.p. niet om eventuele voedselallergieën door te geven. Dan kunnen wij daar rekening mee houden.

Meld je nu per mail (seminars@procornea.nl) of telefonisch (0313 677 677) aan voor één van de onderstaande seminars. Na inschrijving ontvang je een bevestiging en de routebeschrijving.

DreamLite Basis

DreamLite Update 

Procornea Med+ 

Topometrie 

Webinar - myopie management  

Het live webinar Myopie management; van product tot praktijk op maandag 4 november was een groot succes. Met dit op de praktijkgerichte webinar helpen wij je om jouw Myopie Management Praktijk op te zetten of uit te breiden. Vanuit de praktijk of je woonkamer, overal kun je het webinar volgen. Geen files, geen wachtlijst en toch de gemakken van een seminar: vragen stellen en casussen oefenen.

Het doel van dit 2 uur durende webinar is om deelnemers een compleet overzicht te geven van alle opties, die wij als Procornea te bieden hebben op het gebied van myopie management. Deelnemers leren om op een verantwoorde manier myopie management in hun praktijk toe te passen. Toegankelijk voor contactlensspecialisten, optometristen en orthoptisten. Kortom: alle oogzorgprofessionals die een verschil willen maken in de strijd tegen progressieve myopie.

Opbouw van het programma:
Deel 1a Waarom myopie management 
Deel 1b Onderzoek en diagnose 
Deel 2 Interventie opties 
Deel 3 Myopie in de praktijk middels casuïstiek 
Deel 4 Myopie onder de aandacht met de juiste marketing skills en tools 

Sluit je aan bij de groeiende beweging van Myopie Management Experts. Ben je al Expert? Dan kun je jouw kennis opfrissen. Bekijk hier het webinar terug.