Procornea

Senso Select Duo

  • Perfect multifocaal leessegment voor de volledige Senso Select range.
  • Goed zicht veraf en dichtbij met een korte overgang voor tussenafstand.
  • Geen zichtbare overgangen.
Vind een opticien in de buurt

De Duo is een driehoekig multifocaal leessegment en optioneel voor de Senso Select vormstabiele contactlenzen. Door de gepatenteerde segment vorm ontstaat een pupildiameteronafhankelijke multifocale optiek. Dankzij toepassing van AB-technologie ontstaat een meerfocale optiek die een goede visus op elke afstand mogelijk maakt.

  • Voor wie?

    De Senso Select Duo is de ideale toevoeging voor vormstabiele lensdragers die hoge eisen stellen aan goed zicht veraf en dichtbij met een korte overgang voor de tussenafstand. Het is de eerste keus bij een leesadditie vanaf 2,25 D. 

Lees voor het gebruik van je vormstabiele lenzen altijd de bijsluiter, te verstrekken door je contactlensspecialist. Wil je meer informatie of advies? Neem dan contact op met onze Helpdesk tel. 0313 677 677. 

De bijsluiter voor vormstabiele lenzen download je hier

Om je Senso Select lenzen goed te reinigen, desinfecteren, bewaren en in te zetten adviseren wij Ever Clean, of GP Multi in combinatie met de GP Cleaner.

Ever Clean bestaat uit een desinfectievloeistof op basis van 3% waterstofperoxide in combinatie met een tweedelige tablet. De tablet bestaat uit een groene en een witte laag. De witte laag begint onmiddellijk met de reiniging en, versterkt door het ‘SELF ACTION’-effect, zorgt het direct voor de verwijdering van proteïne. Tegelijkertijd regelt de groene laag de vertraagde neutralisatie en verlenging van het desinfecteren door de waterstofperoxide.

GP Multi is een alles-in-één vloeistof speciaal voor vormstabiele lenzen. Het bestanddeel Poloxamer zorgt voor een schoon lensoppervlak en voorkomt dat micro organismen zich hier aan hechten. Twee soorten bevochtigers (HPMC en PVP) verhogen het draagcomfort van de lenzen. Daarbij geeft GP Multi een extra beschermend en comfortabel laagje om de contactlens.

GP Cleaner heeft een zeer effectieve reinigende werking die de meest hardnekkige aanslag verwijdert. Deze non-ionische reinigingsvloeistof bevat deeltjes die lipiden elimineren die zich aan het oppervlak van de contactlens hechten. GP Cleaner moet altijd in combinatie met GP Multi gebruikt worden.