Procornea

Senso Select Zoom

  • Perfecte multifocale optiek voor de volledige Senso Select range
  • Goed zicht veraf, op tussenafstand en dichtbij
  • Geen zichtbare overgangen
Vind een opticien in de buurt

Senso Select Zoom is speciaal ontwikkeld voor myopie (bijziendheid) alsmede hypermetropie (verziendheid). Dankzij toepassing van AB-technologie ontstaat een multifocale optiek die een uitstekende visus op elke afstand mogelijk maakt. De eerste keus voor multifocaal.

  • Voor wie?

    De Senso Select Zoom is de ideale toevoeging voor iedereen die hoge eisen stelt aan goed zicht veraf, op tussenafstand en dichtbij. Het is de eerste keus bij een leesadditie tot 2,25 D

Lees voor het gebruik van je vormstabiele lenzen altijd de bijsluiter, te verstrekken door je contactlensspecialist. Wil je meer informatie of advies? Neem dan contact op met onze Helpdesk tel. 0313 677 677. 

De bijsluiter voor vormstabiele lenzen download je hier

Om je Senso Select lenzen goed te reinigen, desinfecteren, bewaren en in te zetten adviseren wij Ever Clean, of GP Multi in combinatie met de GP Cleaner.

Ever Clean bestaat uit een desinfectievloeistof op basis van 3% waterstofperoxide in combinatie met een tweedelige tablet. De tablet bestaat uit een groene en een witte laag. De witte laag begint onmiddellijk met de reiniging en, versterkt door het ‘SELF ACTION’-effect, zorgt het direct voor de verwijdering van proteïne. Tegelijkertijd regelt de groene laag de vertraagde neutralisatie en verlenging van het desinfecteren door de waterstofperoxide.

GP Multi is een alles-in-één vloeistof speciaal voor vormstabiele lenzen. Het bestanddeel Poloxamer zorgt voor een schoon lensoppervlak en voorkomt dat micro organismen zich hier aan hechten. Twee soorten bevochtigers (HPMC en PVP) verhogen het draagcomfort van de lenzen. Daarbij geeft GP Multi een extra beschermend en comfortabel laagje om de contactlens.

GP Cleaner heeft een zeer effectieve reinigende werking die de meest hardnekkige aanslag verwijdert. Deze non-ionische reinigingsvloeistof bevat deeltjes die lipiden elimineren die zich aan het oppervlak van de contactlens hechten. GP Cleaner moet altijd in combinatie met GP Multi gebruikt worden.