Procornea

DreamLite Update webinar

Update je ortho-K kennis

Pas je al ortho-K (DreamLite) aan en wil jij je kennis en expertise vergroten. Dan is dit webinar ideaal voor jou. Tijdens het webinar gaan we diagnoses en casussen bespreken en word je o.a. geïnformeerd over de huidige stand van zaken rondom multifocale Ortho-K lenzen. Door middel van praktijkcasussen en het combineren van inzichten krijg je handvatten aangereikt om jouw DreamLite praktijk verder uit te breiden en je specialisatie te vergroten.

Ortho-K lenzen zijn voor veel mensen hét alternatief voor een bril, vormstabiele- en zachte contactlenzen. Maar hoe zorg je als aanpasser voor maximale comfort, veiligheid en succes bij jouw ortho-K dragers? En hoe kun je de op maat gemaakte DreamLite en DreamLite Zoom lenzen nog succesvoller aanmeten? Je leert het tijdens het DreamLite Update webinar.

Opbouw van het programma
Het team van Professional Services bespreekt in het webinar de volgende onderwerpen:

  • Lens design
  • DreamLite familie
  • Veiligheid
  • Diagnose
  • Casuïstiek

Het webinar is toegankelijk voor contactlensspecialisten, optometristen en orthoptisten. Het wordt aangeraden om eerst het DreamLite Basis webinar te bekijken, zodat je vervolgens je kennis kunt uitbreiden met de diepgang van het DreamLite Update webinar.

Bekijk het DreamLite Update Webinar hier!

* Je kunt studiepunten (ANVC: 2, OVN: 1,5) verdienen door het webinar volledig te bekijken, de enquête in te vullen en te slagen voor de test waarmee het webinar eindigt.